AVG

Toestemming geven aan de KNGU & Triade Almelo om foto’s/video’s te (laten) maken.

Misschien heb je wel van de AVG gehoord. Deze privacywetgeving is bedoeld om jou te beschermen, zodat jouw persoonsgegevens niet op straat komen te liggen. Maar ook om jou het recht te geven nee te zeggen als jij wordt gefotografeerd of gefilmd tijdens gymtrainingen, wedstrijden of evenementen.

In onze ledenadministratie zijn wij verplicht vast te leggen of je wel of geen toestemming geeft om op de foto en film te morgen worden gezet tijdens gymtrainingen, wedstrijden of evenementen. Zo vorkomen we misverstanden. Het zou namelijk vervelend zijn als jij tijdens een wedstrijd wordt gefotografeerd terwijl je daar helemaal niet op zit te wachten. Het zou ook jammer zijn als je wel graag op de foto wilt en jouw toestemming niet goed geregistreerd is. Daarom staat er op het inschrijfformulier een punt waar je dit kunt aanvinken. Vul je dit niet in dan komt er automatisch nee bij jou naam te staan. Concreet betekent dit dus dat je geen toestemming hebt gegeven om gefotografeerd te worden tijdens wedstrijden en evenementen van de KNGU & Triade Almelo.

Je mag je toestemming ten alle tijden intrekken en/of wijzigen. Dit kun je doen door te mailen naar ledenadministratie@triade-almelo.nl