Turn- en gymnastieklessen

Word jij sterk en lenig?

Vind jij het leuk om te springen, te zwaaien en radslagen en salto’s te maken? Dan is turnen iets voor jou. Bij het dames turnen zijn vier toestellen belangrijk: sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer. Voor elk toestel leer je een andere routine waarin je jouw kracht, bekwaamheid en controle laat zien. Als je turnster bent doe je alle oefeningen soepel en elegant, maar vooral met heel veel plezier. Door te trainen word je steeds leniger en beter. Als je wilt, kun je zelfs mee gaan doen aan wedstrijden.

Peuter- en kleutergymnastiek (3 t/m 5 jaar)
Klimmen en klauteren, bewegen op muziek, balanceren, spelletjes en nog veel meer!

Turnen 5 t/m 7 jaar
Vind jij het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en om kennis te maken met alles wat bij turnen hoort? Dan is dit iets voor jou!

Turnen 8-9 jaar
Durf jij over een balk te lopen, aan een brug te zwaaien en alle andere dingen die bij turnen horen? Maar wil je graag nog meer leren? Dan zoeken wij jou!

Turnen 10 jaar en ouder
Wil jij graag goed leren turnen? Ben je niet snel bang om iets uit te proberen? Ben je een beetje lenig? En vind je het vooral leuk om te doen? Kom dan snel een keer kijken en meedoen!

Jongens turnen
Hou jij van een beetje uitdaging? Kom dan meedoen in deze groep met alleen maar jongens. In enkele groepen kunnen de jongens ook mee turnen in de meisjes groepen.