Trampolinespringen

Spelen met de zwaartekacht

Je hangt ondersteboven, op 6 meter hoogte in de lucht, en voelt je gewichtloos. Eén seconde lijkt de tijd stil te staan. Je kijkt naar de gezichten ver beneden je en denkt: zo voelt het om te vliegen!

Springen, draaien en zweven in de lucht. Bij trampolinespringen speel je met de zwaartekracht. Hoe hoger je springt, hoe langer je in de lucht zweeft en hoe meer salto’s je kunt maken. Dit maakt het heel spectaculair om naar te kijken en vooral heel gaaf om te doen! Om hoge, maar vooral mooie sprongen en salto’s te maken, moet je al je spieren perfect kunnen beheersen. En dat lukt alleen door te oefenen, véél te trainen. Al springende leer je je spieren te beheersen en te coördineren. Je verfijnt je gevoel voor evenwicht, ruimte, tempo en ritme.

Springgroep vanaf 8 jaar
Een uur lang alleen maar springen op verschillende onderdelen maar vooral veel plezier. Dit is springen op recreatief niveau.


Springselectie vanaf 6 jaar

2 keer in de week 1,5 uur lang alleen maar springen op de verschillende sprong onderdelen zoals de minitrampoline met of zonder toestel.

ALLEEN OP UITNODIGING