Regionale springwedstrijden Nieuwleusen

Op 29 april waren alweer de laatste regionale springwedstrijden in Nieuwleusen. In de ochtend waren hierbij alle jongens aan de beurt. Bij de jeugd in de A-lijn wist Milo hier eerste te worden op zowel het onderdeel minitramp als op minitramp pegasus. Op airtrack deed Milo mee in de B-lijn en hier werd hij tweede. Lars werd in de E-lijn tweede op minitramp en Niek in de C-lijn 3de op minitramp.
Bij de junioren heeft Twan overal netjes gesprongen in de B-lijn en laten zien afgelopen jaar erg vooruit te zijn gegaan. Helaas viel hij buiten de prijzen. In de D-lijn wist Tom op airtrack 2de te worden en minitramp werd Tom in de C-lijn 3de.
Bij de junioren in de A-lijn wist Rens 2de te worden op zowel de airtrack als de minitramp.

In de middag was het de beurt aan de dames Senioren. Hier wist Liz op minitramp in de A-lijn 3de te worden. Noor viel in de B-lijn net buiten de prijzen met een keurige 5de plaats op airtrack en Evelien viel op pegasus in de B-lijn ook net buiten de prijzen met een mooie vierde plaats. Laura had een beetje een baaldag en sprong niet zo als ze graag had gewild, hopelijk gaat t de volgende wedstrijd weer beter.
Voor de selectiegroep was dit een mooie generale repetitie want zij mogen 13 en 14 mei zich proberen te plaatsen voor het NK individueel springen wat 24 juni wordt gehouden in Ahoy!