Toppers in AHOY!🤩

Na lang trainen was het zaterdag zover: het NK individueel springen in AHOY!
In de ochtendwedstrijd waren op minitramp bij de senioren dames in de A-lijn Liz en in de B- lijn Laurie en Laura aan de beurt. En bij de junioren jongens B-lijn mocht Thijmen zijn sprongen laten zien. Hier is door iedereen netjes gesprongen, maar helaas werden er hier geen podiumplaatsen behaald.
Op de airtrack mochten Milo in de jeugd B-lijn jongens, Noor bij de senioren B-lijn dames en Laura en Evelien bij de senioren A.-lijn dames hun sprongen laten zien. Milo behaalde hierbij een mooie zilveren medaille🥈. De overige spring(st)ers vielen helaas buiten de medailles. Op de pegasus bij de senioren Dames B-lijn mochten Evelien en Liz hun sprongen laten zien. Zij hebben beide een mooie score van 14.2 behaald, waarbij Evelien op dit onderdeel zilver 🥈won en Liz vierde werd. Bij een gelijke score komt namelijk degene met de hoogste uitvoeringswaarde bovenaan.

In de middag mochten op de minitramp bij de junioren B-lijn Esmee S, Danique en Roos springen. Zij hadden heel veel tegenstanders en vielen helaas buiten het podium, maar eindigden netjes in de middenmoot.
Milo sprong de minitramp in de jeugd jongens A-lijn en werd hier Nederlands kampioen! 🥇
Op de airtrack was het de beurt aan Esmee S en Danique bij de junioren A-lijn. Esmee haalde hier het podium net niet met een hele knappe 5de plaats!
Roos en Esmee R deden op de airtrack mee bij de junioren B-lijn, ook zij hebben keurige sprongen laten zien!
Esmee R mocht ook op de pegasus nog 3 sprongen laten zien bij de junioren B-lijn, en Twan deed dit in dezelfde categorie bij de jongens. Beide hebben keurig gesprongen en eindigden mooi in het midden van het klassement.